Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g11g93kcal0g0g10.5g0g
Kookosrasva 100 % 22g193kcal0.2g0g21.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton10g32kcal2.3g1.1g2.1g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g12g27kcal0.6g5.9g0.1g4.8g
Manteli 8.1g50kcal1.9g0.5g4.3g0.6g
Saksanpähkinä 2.8g19kcal0.4g0.1g1.8g0.4g
Hasselpähkinä 2g13kcal0.3g0.1g1.2g0.4g
Rusina 11g32kcal0.3g6.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g916kcal12g28.4g83.6g14.6g
Valittu annoskoko78g458kcal6g14.2g41.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna39g229kcal3g7.1g20.9g3.7g
Arvot/100g100g585kcal7.7g18.2g53.5g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201