Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 8g6.4kcal0.1g1.3g0g0.2g
Palsternakka 2.1g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g12g20kcal2.3g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g66kcal5.6g4.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko78g33kcal2.8g2.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.4g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3.6g2.8g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472