Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g74kcal8.5g0g4.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 15g20kcal0.4g0.5g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g233kcal20.2g6.2g14g1g
Valittu annoskoko78g116kcal10.1g3.1g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal5.1g1.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897