Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste11g83kcal0g0g9.2g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g3.4g12kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas23g77kcal2.9g15.2g0.4g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rice Dream, riisimaito5.6g2.6kcal0g0.5g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g13g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g480kcal9g61.4g21.6g3.6g
Valittu annoskoko78g240kcal4.5g30.7g10.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g120kcal2.3g15.4g5.4g0.9g
Arvot/100g100g307kcal5.8g39.3g13.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915