Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore6.5g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g13g42kcal6.5g3.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki6.5g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g188kcal14.2g14.2g8g3.8g
Valittu annoskoko78g94kcal7.1g7.1g4g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal3.6g3.6g2g1g
Arvot/100g100g121kcal9.1g9.1g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466