Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g8.2g13kcal1.4g0g0.8g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g25g56kcal3.5g1.3g4.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku 8.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy12g37kcal1.5g7.3g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g225kcal13.2g19.4g10.4g2.8g
Valittu annoskoko78g113kcal6.6g9.7g5.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal3.3g4.9g2.6g0.7g
Arvot/100g100g144kcal8.4g12.4g6.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656