Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 18g57kcal4.8g0g4.3g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g22g78kcal2.9g15.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g325kcal19.4g33.6g12.4g1.6g
Valittu annoskoko78g163kcal9.7g16.8g6.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal4.9g8.4g3.1g0.4g
Arvot/100g100g209kcal12.4g21.5g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518