Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g28g147kcal1.8g11.4g10.9g0.8g
Hunaja 7.9g26kcal0g6.4g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g597kcal11.6g35.8g46.4g1.6g
Valittu annoskoko78g298kcal5.8g17.9g23.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g149kcal2.9g9g11.6g0.4g
Arvot/100g100g382kcal7.4g22.9g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469