Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 22g5.2kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 22g7.5kcal1g0.4g0.1g0.5g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton17g19kcal3.9g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 8.6g15kcal0.7g0.2g1.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl8.6g29kcal0.2g0.2g3.1g0g
Oliiviöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g164kcal12.4g2.6g11.4g2g
Valittu annoskoko78g82kcal6.2g1.3g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3.1g0.7g2.9g0.5g
Arvot/100g100g105kcal7.9g1.7g7.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315