Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g12g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.7g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 36g45kcal4g0.1g3.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g15g60kcal3.3g0g5g0g
Voi 0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g235kcal16.2g1.6g18g1.6g
Valittu annoskoko78g118kcal8.1g0.8g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal4.1g0.4g4.5g0.4g
Arvot/100g100g151kcal10.4g1g11.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705