Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt11g5.2kcal0.4g0.5g0.2g0g
Leseseos (3 viljan)3.8g10kcal0.6g1.3g0.2g1.1g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g265kcal5.2g33.2g11.8g4.2g
Valittu annoskoko78g133kcal2.6g16.6g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal1.3g8.3g3g1.1g
Arvot/100g100g169kcal3.3g21.2g7.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109