Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)18g26kcal4.8g0.4g0.5g0g
Atria kevyt jauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g22g5.5kcal0.2g1g0g0g
Herkkusieni 7.4g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika vihreä 11g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g127kcal16.6g4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko78g63kcal8.3g2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal4.2g1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g81kcal10.6g2.6g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029