Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.8g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g24g35kcal1.3g7g0.2g0.3g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g185kcal11.2g17.4g7.8g0.6g
Valittu annoskoko78g93kcal5.6g8.7g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal2.8g4.4g2g0.2g
Arvot/100g100g119kcal7.2g11.1g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040