Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%75g165kcal13.1g0g12.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.4g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g335kcal26.2g0.8g25.4g0.2g
Valittu annoskoko78g168kcal13.1g0.4g12.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g84kcal6.6g0.2g6.4g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118