Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g20g8.4kcal0g1.9g0g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.8g20kcal1.5g0g1.5g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g61kcal3.2g4g3.2g1g
Valittu annoskoko78g31kcal1.6g2g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.8g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g39kcal2.1g2.6g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511