Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g7.1g14kcal1.1g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g46kcal2.6g3.6g2g0.8g
Valittu annoskoko78g23kcal1.3g1.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.7g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g29kcal1.7g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472