Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 26g28kcal6.1g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g3.6g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g90kcal13.8g4.2g1.6g1.2g
Valittu annoskoko78g45kcal6.9g2.1g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal3.5g1.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872