Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g24g48kcal4.8g0g3.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g12g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Suolapähkinä 0.3g2kcal0.1g0g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow39g16kcal0.8g2.7g0.2g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g172kcal12g9.2g9.4g2.4g
Valittu annoskoko78g86kcal6g4.6g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal3g2.3g2.4g0.6g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722