Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 12g74kcal2.9g0.8g6.5g0.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.9g23kcal1g3.8g0.5g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Vehnälese 1.7g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 17g7.7kcal0g1.7g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g6.9g25kcal0g6.1g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.6g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Hunaja 5.2g17kcal0g4.2g0g0g
Siirappi, tumma6.9g22kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g549kcal12g63.8g26.4g7.8g
Valittu annoskoko78g275kcal6g31.9g13.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna39g137kcal3g16g6.6g2g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.7g16.9g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500