Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 33g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2g18kcal0g0g2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g57kcal0.8g3.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko78g28kcal0.4g1.6g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.2g0.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839