Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g45g50kcal11.2g0g0.4g0g
Korppujauho (Pirkka)7.5g27kcal1g5.2g0.2g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal29.2g11.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko78g106kcal14.6g5.6g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal7.3g2.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g136kcal18.7g7.2g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567