Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 11g23kcal1.1g0.1g2g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g16g9kcal0.2g2g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 6.4g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g71kcal2.8g5g4g0.6g
Valittu annoskoko78g35kcal1.4g2.5g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal0.7g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g3.2g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845