Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 39g87kcal6.9g0g6.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g5.9g17kcal1.1g0g1.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%5.3g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g13g24kcal0.3g0.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g333kcal22.6g2.4g26g0g
Valittu annoskoko78g166kcal11.3g1.2g13g0g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal5.7g0.6g6.5g0g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.5g16.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954