JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)12g28kcal0.7g4.9g0.6g0.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g4.3g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa18g54kcal4.2g0g4.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 43g96kcal7.6g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g364kcal25.2g11.6g24.4g0.4g
Valittu annoskoko78g182kcal12.6g5.8g12.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal6.3g2.9g6.1g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075