Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)12g43kcal1.7g8.1g0.4g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1g3.2g0.2g0.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g15g17kcal0.5g0.5g1.5g0g
Rypsiöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g258kcal15.8g23.6g11g3g
Valittu annoskoko78g129kcal7.9g11.8g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal4g5.9g2.8g0.8g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390