Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)31g35kcal7.2g0g0.6g0g
Paprika keskiarvo 4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herne 6.6g4.6kcal0.3g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Pesto, punainen Eldorado7.8g38kcal0.4g0.9g3.7g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g19g64kcal2.3g13.2g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g304kcal20.6g30.6g11g3.4g
Valittu annoskoko78g152kcal10.3g15.3g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal5.2g7.7g2.8g0.9g
Arvot/100g100g194kcal13.2g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615