Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)35g48kcal7.1g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl26g22kcal0.4g1.2g1.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g194kcal16.2g5.6g11.8g0.8g
Valittu annoskoko78g97kcal8.1g2.8g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal4.1g1.4g3g0.2g
Arvot/100g100g124kcal10.4g3.6g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883