Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 8.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)49g22kcal1.6g2.3g0.7g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g46kcal1.8g9g0.3g0.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.7g25kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g240kcal8.6g30.8g8.8g1g
Valittu annoskoko78g120kcal4.3g15.4g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal2.2g7.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g154kcal5.5g19.7g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035