A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g27g62kcal5.2g0g4.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g32kcal2.2g0g2.5g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g201kcal15.4g2.6g14.2g0.6g
Valittu annoskoko78g100kcal7.7g1.3g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.9g0.7g3.6g0.2g
Arvot/100g100g128kcal9.8g1.7g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306