Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g46kcal3.8g0g3.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.6kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g162kcal9g9.2g9.6g0.8g
Valittu annoskoko78g81kcal4.5g4.6g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.3g2.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g103kcal5.7g5.9g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082