Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Sokeri9g36kcal0g9g0g0g
Leivinjauhe0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.4kcal1.1g0.7g0g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vadelma 21g8.7kcal0.2g0.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g282kcal8.2g35.6g10.8g2g
Valittu annoskoko78g141kcal4.1g17.8g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal2.1g8.9g2.7g0.5g
Arvot/100g100g180kcal5.2g22.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168