Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow9g25kcal1.6g5.7g0.1g0.9g
Palvikinkku HK 3%11g11kcal1.9g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.5g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g98kcal7.4g12.8g2.6g2g
Valittu annoskoko78g49kcal3.7g6.4g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.9g3.2g0.7g0.5g
Arvot/100g100g63kcal4.7g8.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380