Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 28g7.9kcal0.6g0.8g0.1g0.6g
Kymppi kevyt piirakkataikina23g54kcal1.6g8.7g1.4g0.7g
Oltermanni, perinteinen10g37kcal2.5g0g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)8.5g14kcal0.3g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g247kcal11.8g19.6g13.2g2.6g
Valittu annoskoko78g124kcal5.9g9.8g6.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal3g4.9g3.3g0.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.5g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729