Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 65g126kcal12.1g0g8.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot13g37kcal1.8g0.1g3.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g328kcal27.8g0.4g24.2g0g
Valittu annoskoko78g164kcal13.9g0.2g12.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g82kcal7g0.1g6.1g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973