Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste8.4g63kcal0g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Flora Vanilla 12%8.4g16kcal0.4g1.4g1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g6.8g38kcal0.6g3.7g2.3g0g
Mustikka metsä- 10g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g497kcal10g58g24g2.2g
Valittu annoskoko78g248kcal5g29g12g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g124kcal2.5g14.5g6g0.6g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197