Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kaurahiutale 4.5g17kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.6g18kcal0.9g1.2g1g1g
Mantelilastu (A la meira)2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.3g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g330kcal11.2g48.4g8.8g5.2g
Valittu annoskoko78g165kcal5.6g24.2g4.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal2.8g12.1g2.2g1.3g
Arvot/100g100g211kcal7.2g30.9g5.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640