Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g43kcal5g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk45g12kcal0.3g2.4g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g125kcal10.8g5.6g6.6g1.4g
Valittu annoskoko78g62kcal5.4g2.8g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.7g1.4g1.7g0.4g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.6g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803