Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 46g65kcal7.3g0g4.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g23g27kcal0.8g0.8g2.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal16.8g1.8g13.8g0.4g
Valittu annoskoko78g99kcal8.4g0.9g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal4.2g0.5g3.5g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203