Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.4g0g1.8g0g
Sipuli kuivattu 2.2g6kcal0.2g0.8g0g0.8g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal8g4.6g3.8g3.2g
Valittu annoskoko78g44kcal4g2.3g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal2g1.2g1g0.8g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987