Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g2g0.1g0g
Hermesetas -neste0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g208kcal15g21.6g6.6g0.8g
Valittu annoskoko78g104kcal7.5g10.8g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal3.8g5.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.8g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517