Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg42g22kcal0.6g4.8g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha17g29kcal3.2g0g1.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g11g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.4g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g141kcal8.6g11.2g7g0g
Valittu annoskoko78g71kcal4.3g5.6g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal2.2g2.8g1.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.2g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643