Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 51g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 26g34kcal0.7g0.8g3.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g83kcal2g4g6.4g0.8g
Valittu annoskoko78g42kcal1g2g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal0.5g1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.3g2.6g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021