Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g55g197kcal3.6g17.7g12.7g1g
Taloussuklaa, Fazer17g86kcal0.6g9.3g5g0.9g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g582kcal10g54g36.6g3.8g
Valittu annoskoko78g291kcal5g27g18.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g146kcal2.5g13.5g9.2g1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745