Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 49g18kcal0.1g3.5g0g1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.8g41kcal0g0g4.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g9g36kcal0g8.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kaurahiutaleita(lidl)6.1g22kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g3.1g19kcal0.8g0.4g1.5g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g298kcal4.4g38g13.2g3.8g
Valittu annoskoko78g149kcal2.2g19g6.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g75kcal1.1g9.5g3.3g1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.3g8.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258