Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g6g22kcal0.8g4.2g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g10g5.6kcal0.9g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow19g19kcal3.7g0.1g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g262kcal17.8g30g7.4g2.8g
Valittu annoskoko78g131kcal8.9g15g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal4.5g7.5g1.9g0.7g
Arvot/100g100g168kcal11.4g19.2g4.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499