Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 30g13kcal0.2g1.9g0g1.8g
Porkkanaraaste 200g30g8kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g18g70kcal0g17.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.7g4kcal0g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g190kcal0.8g42.8g0.6g5g
Valittu annoskoko78g95kcal0.4g21.4g0.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal0.2g10.7g0.2g1.3g
Arvot/100g100g122kcal0.5g27.4g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669