Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g23g79kcal2.9g15.7g0.4g0.7g
Paistijauheliha, snellman23g38kcal2.7g0g2.3g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g25g41kcal2.1g3g2g1.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.1g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g345kcal15.8g37.6g12.4g3.8g
Valittu annoskoko78g173kcal7.9g18.8g6.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal4g9.4g3.1g1g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716