Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.3g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Kaurahiutale 4.6g17kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Kauralese 6.6g24kcal1.2g3g0.5g1.1g
Soijajauho vähärasvainen 5.9g23kcal2.7g1.7g0.4g0.9g
Tattarijauho, Myllynparas7.9g27kcal1g5.3g0.1g0.4g
Pellavarouhe reformi luomu3.9g13kcal1.1g0.3g0.8g1.2g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g6.6g23kcal0.9g3.7g0.4g0.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g352kcal16g33.2g15.6g11.2g
Valittu annoskoko78g176kcal8g16.6g7.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal4g8.3g3.9g2.8g
Arvot/100g100g225kcal10.2g21.2g10g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880