Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen5.8g42kcal0.1g0.1g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g54g18kcal0.1g3.8g0.2g1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g3.8g15kcal0g3.6g0g0g
Sokeri 6.5g27kcal0g6.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g242kcal1.4g36.6g9.8g2.4g
Valittu annoskoko78g121kcal0.7g18.3g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal0.4g9.2g2.5g0.6g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.5g6.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748