Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 39g81kcal6.3g0g6.3g0g
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g178kcal13.6g2.6g12.8g1.6g
Valittu annoskoko78g89kcal6.8g1.3g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.4g0.7g3.2g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914